Blogs

Sexy

Harde muziek rijdt mijn straat binnen. ‘When a meeeeehèn loves a woooman!!!’… of iets als dat en dan weet ik natuurlijk al hoe laat het is. Op mijn vrije avond, in tokkie outfit, bh-loos en met mijn haar op zolder, ren ik struikelend over mijn hond, met mijn ongepoetste hoofd naar mijn balkondeur en zwiep deze open. Ben jij een visueel ingesteld typje? Zie dan voor je, onder mijn balkon, een veel te oude en kapotte, hij blijft hem maar repareren, jeans. Daaronder blauwe sneakers. En daarbóven een wit T-shirt. Een gele zonnebril (ik gok van één van de kids) én een zelf geplukte roos tussen tanden omlijst door de lekkerste glimlach op aarde! SEXY all over! Mijn meneer. De roos blijkt (...)

>>>

X

Harde muziek rijdt mijn straat binnen. ‘When a meeeeehèn loves a woooman!!!’… of iets als dat en dan weet ik natuurlijk al hoe laat het is. Op mijn vrije avond, in tokkie outfit, bh-loos en met mijn haar op zolder, ren ik struikelend over mijn hond, met mijn ongepoetste hoofd naar mijn balkondeur en zwiep deze open. Ben jij een visueel ingesteld typje? Zie dan voor je, onder mijn balkon, een veel te oude en kapotte, hij blijft hem maar repareren, jeans. Daaronder blauwe sneakers. En daarbóven een wit T-shirt. Een gele zonnebril (ik gok van één van de kids) én een zelf geplukte roos tussen tanden omlijst door de lekkerste glimlach op aarde! SEXY all over! Mijn meneer. De roos blijkt later overigens gejat bij een overbuurman, maar ‘hij had er echt heel veel’ dus ik vergeef mijn dief.

Hij doet het (denk ik) niet expres, maar regelmatig neemt hij gewoon weer zo’n pose aan, bijvoorbeeld: op de bank liggend op zijn rug, ontspannen maar dan altijd nèt even zijn arm omhoog gestrekt en hand achter zijn hoofd, voordat de schone slaper zijn ogen sluit, ken je dat? Of nonchalant naast mij op de bank (ik zit op het randje, past net) hangt hij half liggend achter me, met één been gestrekt en één been gebogen, landend op zijn voet. Maar dan inclusief zo’n arm die op zijn knie leunt en een schuin hoofd dat naar me luistert, zie je ‘m? Het kan bijna niet anders, dan dat hij het expres doet…

Wanneer ik zeg: ‘My god, je kunt zo in een mooie mannen boek op een salontafel!’ antwoordt hij altijd iets simpels als: ‘Hoe dan, als boekenlegger?’ Mijn meneer is gewoon heel vaak en heel erg sexy. Je doet er niks aan. In de zomerdagen lijkt hij op een spanjaard of lekkere turk aan de buitenkant. Maar de kaaskop is zich er maar half van bewust. Denk ik.

Onze humor en ons urenlange gezwets over niets vind ik zó sexy. Ons eigenwijze gedrag vind ik ultiem sexy, wij hebben bijvoorbeeld nog NOOIT ‘ik ook van jou’ gezegd…brrrr…JEUK! Een onverwacht en niet te vaak ‘ik hou van je’ zeggen, voelen en daar vervolgens niet op antwoorden is toch 1000 keer lekkerder? Of ben ik nu gek? Dat is vaak het geval. Geeft niet.

Of een voorspelbaar cadeau krijgen van je partner, dat vind ik ook zo’n libidokiller! Ik kan soms 2 uur lang naar mijn verjaardagscadeau staren dat ik een aantal maanden geleden van mijn lief heb gekregen. Ik weet zeker dat er maar 1 van is, op de hele wereld en dat niemand ooit een zelfde exemplaar kan zien, krijgen, maken of cadeau geven. Sterker nog, dit bedenk je niet! Dit geldt voor de man én het cadeau realiseer ik mij plotseling.

Onze gsm’s uit, mode uit, meelopen met de meute (is nooit aan geweest) en simple life aan, dat voelt TOTAAL sexy. Samen zijn bij een fikkie + wijntje in de tuin, mooie zachte blote voeten op een schoot. Dag dag drukke wereld, succes met hardlopen! Wij werken net als jij en worden vast net zo oud, alleen met meer tijd over om te zoenen en te kijken naar elkaar. Sexy….ik hoop dat jij je regelmatig sexy voelt ongeacht in welke ogen je dat nu wel of niet bent, who gives a sh*t?

Wanneer heb jij voor het laatst in een niet-gesloten overhemd van hem een ontbijtje gemaakt? Of in een mooie jurk of jeans een modeshow gelopen waarvan niemand wist dat die zou plaatsvinden op dat zebrapad? Dat heb ik vroeger ZO vaak gedaan! Bij een slechte dag, wanneer ik even niet lekker in mijn vel zat. Dan gooide ik mijn haar los en trok mijn leren jasje aan, plus strakke jeans model nice ass. En ik liep nog een extra rondje met mijn hond langs de 80 km weg. Treurig?

Dat mag je vinden, maar ik kan het iedereen aanbevelen! Dertien toeterende auto’s later voelde ik mij stukken beter dan daarvoor kan ik je vertellen! Wanneer ik vroeger angst had een kamer gevuld met visite, collega’s of wie dan ook binnen te gaan, zette ik mijn catwalk schouders recht en verbeelde mij dat iedereen voor mij was gekomen. Kom op Anne, enter en je bent ‘r! Het gaf mijn zelfvertrouwen een boost en ik lach nu om mijn gekke sexy doen van toen.

Net als wijsheid en schoonheid is sexy wat jij wilt dat het is! Leuk hè?! Onlangs sprak ik een waanzinnig mooie jongedame, te zien half blootje in vele bladen. Met een prachtige lach en killer body. Menig man zou een moord voor haar doen! En weet je wat ik persoonlijk het mooiste, allermooiste vond aan haar? Haar klunzigheid, en naïeve lievigheid. Haar eerlijkheid en gympjes onder een kapotte jeans…

 

1/1

Sexy

Laatst moest ik voor mijn werk met mijn koppie op TV. Na wat app contact met de regisseur vroeg ik hem met een klein beetje schaamte: “Sorry voor deze (w)ijverige vraag, maar wat moet ik aan?" Zijn antwoord: “Gezien het onderwerp mag het best een beetje sexy.” Bedankt meneer, hier heb ik dus helemaal niks aan. Want sexy is toch voor iedereen anders? Verwacht hij dat ik me in stiletto’s en een iets te strakke jurk wurm? Want dat vind ik juist helemaal niet sexy. Maar wat is "sexy" dan wel eigenlijk? (...)

>>>

X

Laatst moest ik voor mijn werk met mijn koppie op TV. Na wat app contact met de regisseur vroeg ik hem met een klein beetje schaamte: “Sorry voor deze (w)ijverige vraag, maar wat moet ik aan?" Zijn antwoord: “Gezien het onderwerp mag het best een beetje sexy.” Bedankt meneer, hier heb ik dus helemaal niks aan. Want sexy is toch voor iedereen anders? Verwacht hij dat ik me in stiletto’s en een iets te strakke jurk wurm? Want dat vind ik juist helemaal niet sexy. Maar wat is "sexy" dan wel eigenlijk?

Sexy (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
1. Seksueel aantrekkelijk
2. Gewild, in trek

De Dikke van Dale definieert het als een puur seksueel begrip. Oké, ik vind gespierde mannen met tatoeages bij voorbaat sexy. Plak daar nog een baardje op, da’s nog een beetje extra sexy. Een mooie dame in lingerie is uiteraard ook echt iets typisch sexy. Een knappe kerel in alleen een spijkerbroek is gewoon puur sex.

Maar ook mensen met ambitie vind ik gigantisch sexy. Of een gevatte schrijfwijze; ook onwijs sexy. Laatst had ik een cyber crush op iemand zijn smeuïge sarcasme. I LOVE IT, deze man schrijft sexy! Na wat speurwerk bleek ik hem echter te kennen en is hij een arrogante kwal. Daar ging mijn digitale verliefdheid, want arrogantie vind ik echt totaal niet sexy.

De meneer met wie ik gister het bed deelde is de wandelende definitie van sexy. Een stiekeme foto toen hij zich omkleedde kon dan ook niet achterwege blijven. Mijn god, zijn billen waren sexy! Alsof dat nog niet genoeg was verraste hij me 's ochtends met een versgeperste smoothie op bed. Beneden stond een uitgebreid ontbijt klaar, deze man hield maar niet op. De hele dag hebben we nutteloos maar o zo heerlijk verstrengeld op de bank gelegen. Naast een verrukkelijke verschijning bleek hij ook een prima kok te zijn. Na een smakelijk diner gingen we gewoon weer verder met verstrengelen..om vervolgens ook nog een beetje van hem te smullen. Zucht, deze man én deze dag waren in totaal gewoon onweerstaanbaar sexy.

En weet je wat het is baby? Ik voel me sexy als ik dans. Met mijn vriendinnen op de dansvloer en dancing like there’s no tomorrow: want damn wat zijn we sexy! Behalve als je in de spiegel kijkt op het toilet: rood en zweterig is niet zo sexy. Rode lippenstift is trouwens wél altijd sexy. Of mensen met iets onverwachts, dat is ook zo sexy! Laatst was ik in de tattooshop toen er een keurige dame binnenliep. Een jaar of 65 en gekleed in mantelpak, prachtig degelijk dat ze was. Bleek mevrouw een vol-getatoeëerde rug te hebben. Nou, dat is toch sexy! Ouderen met tatoeages vind ik sowieso een prachtig fenomeen. Deze mensen zijn rock-and-roll, en raad eens? Dat vind ik ontzettend sexy.

Terwijl ik deze blog typ heb ik stiekem oogcontact met een knappe kerel in de trein. Op het perron checkten we elkaar al onbeschaamd en toevallig kwam meneer schuin tegenover mij zitten in de coupé. Af en toe kruisen onze blikken en blijven net eventjes wat langer hangen.. Dat is altijd zo sexy! Ook dat glimlachje wat steeds volgt is heerlijk sexy. Die blik in zijn ogen terwijl hij met zijn vingers over het toetsenbord glijdt is echt vreselijk sexy.. Ik ben benieuwd wat hij nog meer kan met die vingers…..

Oeps, mijn fantasie is soms een beetje sexy.

1/1