Testpanel

Wil jij
ook in het
testpanel?
>
>

Ginny - 26 jaar - Den Haag

(...) De usb-oplader tovert alvast een grote lach op mijn gezicht, ik heb zo’n hekel aan dat geklungel met afzwakkende toys door lege batterijen! Alvast +1 voor Cupido. Nu ik lees dat dit engeltje volledig waterproof is, en dus ook mee mag in bad, kan het helemaal niet meer stuk, +2! Eens even kijken of de zoon van Venus een nog grotere lach kan veroorzaken.. (...)

>

Jessica - 33 jaar - Den Haag - Single

(...) Onderop zit een knopje die je moet indrukken, elke keer dat je drukte wisselde Cupido van standje. Wow!! Zo klein maar zoveel functies! Maar liefst 20 verschillende standjes heeft dit kleine apparaatje. Van super snel tot aan een ritmisch standje, geweldig (...)

Scheercrème


Bestel online >
>

Jessica - 33 jaar - Den Haag - Single

Femme Intime VANILLE Scheercrème

(...) Mijn scheermes glijdt over mijn huid heen en verwijderd bijna alle haartjes weg. Dit is een prettige manier van scheren! Je smeert je huid tijdens het baden of douchen op de delen die je wilt gaan scheren en (...)

>

Ginny - 26 jaar - Den Haag

Femme Intime WATERMELOEN Scheercrème

(...) “Breng een klein beetje aan” stond er op Nachtkastje.nl… Nou, het lijkt me erg weinig! Ik pomp royaal verder voor ik het uitsmeer op mijn been. Oeps… het smeert ontzettend goed uit dus met mijn overmatige gepomp kan ik niet één, maar twee benen insmeren en zelfs nu heb ik nog over. Dan ook maar een oksel insmeren. Het voelt heerlijk zacht en (...)

iWand mini


Bestel online >
>

Ginny - 26 jaar - Den Haag

(...) De mooie, knalroze triller springt je tegemoet uit het doosje. I like it! Uit het doosje genomen, valt op dat hij erg licht is. Da’s natuurlijk wel handig als je hem wat langer in je hand zou moeten houden. Drie knopjes op de vieb, dat kan niet moeilijk zijn! Een aan-uit knop, een knop voor (...)

>

Jessica - 33 jaar - Den Haag - Single

(...) De trilling van de iWand Mini is super krachtig, wat er voor zorgt dat je tijdens solo of met een man wel meerdere keren jouw hoogtepunt(en) kunt behalen. Het leuke van de iWand is dat je bedpartner er ook van kan genieten en het leuk is tijdens het voorspel. Gebruik het (...)

X

Ginny:
Cupido

POST! Hier zat ik op te wachten ;-)
Een interessant, rechthoekig doosje staart me aan vanuit de handen van de postbode, of ik nog even wil tekenen vraagt de bezorger nadat ik het pakje al uit zijn handen heb gegrist. Oeps.. Ik heb er zin in!
 
Het interessante doosje ligt open op tafel, een nog interessanter ding staart me nu aan. Wat ís dit?! Een klein zwart staafje met een dopje erop, welke me een beetje doet denken aan een tentharing. “Cupido” praalt er sierlijk op het doosje. Nou hij ziet er niet uit als een dik engeltje, eerder als een mooi slank prinsesje. Dit gaat goedkomen!
 
De usb-oplader tovert alvast een grote lach op mijn gezicht, ik heb zo’n hekel aan dat geklungel met afzwakkende toys door lege batterijen! Alvast +1 voor Cupido. Nu ik lees dat dit engeltje volledig waterproof is, en dus ook mee mag in bad, kan het helemaal niet meer stuk, +2! Eens even kijken of de zoon van Venus een nog grotere lach kan veroorzaken..
 
Met een klein knopje bovenop is hij aan te zetten. WOW! Wat een power en dit is pas het eerste standje. Ik was verbaasd dat ze het gelijk al deed. Ik hoefde Cupido niet eerst aan de oplader te leggen, dus we kunnen gelijk aan de slag! Terwijl ik op het enige aanwezige knopje blijf drukken, wisselen de meest intense trillingen elkaar af.. Dit voelt goeeed! Ik probeer de verschillende standjes te tellen maar ik kan mijn gedachten er niet bijhouden. Ik geloof dat ik bij standje vijf of zes ben gebleven, dat was genoeg voor een geweldig hoogtepunt! Als ik ben bijgekomen, toch maar even checken hoeveel standjes en variaties dit sensationele ding heeft… Ik heb het idee dat ik maar blíjf drukken op dat knopje! Na maar liefst 20 (!) keer drukken gaat mijn engeltje pas uit, dit zijn bonuspunten! De diversiteit aan trillingen vraagt naar meer! Ik gooi hem vlug aan de lader (wie weet of ‘ie nóg meer power heeft als ie volledig is opgeladen ;-) ) want dit schatje gaat straks mee in bad, ik heb immers nog 15 standjes te testen…

1/1
X

Jessica:
Cupido

Vier maanden geleden me aangemeld om producten te testen, ben weer vrijgezel dus ben op zoek gegaan naar andere uitdagingen op seksueel gebied. Vorige week had ik in mijn postvak een mail dat ik was geselecteerd om producten te testen. Zo snel als het binnen was ook meteen getest, want mijn nieuwsgierigheid wint eigenlijk altijd. Toen het doosje binnen kwam met de drie producten die ik mocht gaan testen heb ik ze eerst even alle goed bekeken en gelezen hoe ze werken etc. Ik was al vrij snel boven op bed om mijn eerste product te testen “de Cupido”.

Toen ik de verpakking opende dacht ik echt van wat is dit in godsnaam? Een zwart apparaatje met een snoer, ik ben meestal niet echt van de beschrijvingen dus ben zonder dat te lezen gaan proberen wat het allemaal precies was en hoe het werkte. Onderop zit een knopje die je moet indrukken, elke keer dat je drukte wisselde Cupido van standje. Wow!! Zo klein maar zoveel functies! Maar liefst 20 verschillende standjes heeft dit kleine apparaatje. Van super snel tot aan een ritmisch standje, geweldig. Wanneer ze volledig opgeladen is, is ze zo mee te nemen in je tas voor een spannende vrijpartij of solo even stiekem op het werk. Bij een lege batterij via USB kabel op te laden aan je computer. Haar draad is niet super lang, dus berg Cupido goed op met opladen.

Wanneer je veel fantasie hebt, zou je er zomaar 20 verschillende op na kunnen houden: echt geen een standje is te vergelijken met een ander. Stel je bijvoorbeeld 20 verschillende bedpartners of iets dergelijks voor en je kunt er heerlijk mee aan de haal wanneer je je fantasie de vrije loop laat. Tijdens het gebruik is ze gemakkelijk te wisselen van standje. Soms heb je gewoon net iets minder of meer nodig. Doordat het knopje aan de onderkant zit, kun je terwijl je bezig bent gemakkelijk wisselen van standje. Zo kom je op het gewenste standje naar jouw hoogtepunt. Druk niet te lang op het knopje, want na 3 seconden schakelt de Cupido uit. Cupido kan zelfs mee onder de douche en/of in bad, ze is namelijk waterproof, ideaal! Het enige nadeel vond ik van de Cupido dat ze niet geluidsstil is. Vooral wanneer je haar iets te hard aan drukt of haar op een hard standje zet. Dus gebruik de Cupido buiten de deur alleen op het rustige/zachte standje. Zo maakt ze wel geluid, maar is het niet hoorbaar voor anderen.

1/1
X

:
Cupido

1/1
X

Jessica:
Scheercrème

Femme Intime VANILLE Scheercrème

Deze crème is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid en de intieme delen van je lichaam. Het flesje waar het in geleverd wordt, ziet er luxe uit. Bij voorbaat dacht ik al dat dit wel moest werken. Wel even de beschrijving gelezen want je kun natuurlijk overgevoelig zijn voor bepaalde producten. Ik kon gelukkig tegen alle middeltjes die in het product zitten. Wat ik heb gedaan? Het te behandelen gedeelte van mijn huid ingesmeerd. Uiteraard was mijn huid vochtig om te kijken hoe het aanvoelde. Mijn scheermes glijdt over mijn huid heen en verwijdert bijna alle haartjes weg. Dit is een prettige manier van scheren! Je smeert je huid tijdens het baden of douchen op de delen die je wilt gaan scheren en scheert met de richting van de haartjes mee. Na het afdrogen breng je nogmaals een druppeltje aan op de huid zo kan het daarna nog doorwerken met het kalmeren en verzachten van de huid. Het ruikt lekker naar vanille en je huid wordt er echt lekker zacht van. Het kalmeert, verzacht en voed de huid, scheer resultaat is superglad, irritatie- en bultjesvrij.

Het scheren van je oksel en benen gaat er ook prima mee. Vooral de nabehandeling met Femme intime maakt het resultaat zacht en fris. Ook blijf je ruiken naar vanille. Erg leuk voor je bedpartner, want die ruikt namelijk na een aantal uur nog steeds de vanille die je hebt aangebracht na het scheren. Mijn ervaring was dat het erg opwindend gevonden werd. Dus eigenlijk allemaal plus puntjes aan de Femme Intime Vanille. Bijkomend is ook dat het niet is getest op dieren!

> Femme Intime Scheercrème is exclusief verkrijgbaar bij Ladies Night. Bestel de Femme Intime Vanille eenvoudig online op Nachtkastje.nl. Of boek een Ladies Night party op www.ladiesnight.nl en een consulente komt met het complete Ladies Night assortiment bij je thuis! Ruik ook de heerlijke scheercrèmes kies jouw favoriete geur!

1/1
X

Ginny:
Scheercrème

Femme Intime WATERMELOEN Scheercrème

Lekker!! Dat was mijn eerste gedachte toen ik de Femme Intime Watermeloen rook. Een heerlijke scheercrème die ook nog eens ná het scheren gebruikt kan worden… Douchen maar!

Als ik de verpakking open, valt direct op dat het flesje niet van hard, maar van zacht plastic is gemaakt. Je kunt de verpakking een beetje inknijpen. Mijn rekje met doucheartikelen hangt vrij hoog dus ik hoop dat er geen scheur in het flesje komt als ik hem, met mijn aangeboren onhandigheid, laat vallen.

Eenmaal onder de douche spuit ik een pompje van de scheercrème in mijn hand. “Breng een klein beetje aan” stond er op Nachtkastje.nl… Nou, het lijkt me erg weinig! Ik pomp royaal verder voor ik het uitsmeer op mijn been. Oeps… het smeert ontzettend goed uit dus met mijn overmatige gepomp kan ik niet één, maar twee benen insmeren en zelfs nu heb ik nog over. Dan ook maar een oksel insmeren. Het voelt heerlijk zacht en scheert prima weg. Na het scheren voelt het alleen maar beter. Zulke gladde beentjes (en oksel ;-) ) heb ik zelden gehad!

Na het douchen smeer ik mijn benen ook nog even in met de Femme Intime Watermeloen want ook als crème zou hij heerlijk moeten zijn. Nou, dat is absoluut zo! En het beste van alles.. met een minuutje is het volledig ingetrokken. Dus niet lang hoeven wachten met aankleden of met plakkerige beentjes in je broek!

De scheercrème is speciaal voor de gevoelige huid en de intieme delen en belooft een superglad en irritatie- en bultjesvrij resultaat. De crème is absoluut irritatie- en bultjes vrij en je krijgt er een super zachte huid van. Ik kon hem zelf niet testen op de intieme delen (grandioos die IPL ;-) (Intense Pulsed Light, methode voor permanent ontharen - red.) maar met de ervaringen die ik heb op de rest van mijn lichaam, ben ik er van overtuigd dat de scheercrème uitermate geschikt is voor de intieme zones!


> Femme Intime Scheercrème is exclusief verkrijgbaar bij Ladies Night. Bestel de Femme Intime Watermeloen eenvoudig online op Nachtkastje.nl. Of boek een Ladies Night party op www.ladiesnight.nl en een consulente komt met het complete Ladies Night assortiment bij je thuis! Ruik ook de heerlijke scheercrèmes kies jouw favoriete geur!

1/1
X

:
Scheercrème

1/1
X

Ginny:
iWand mini

Mooi doosje, mooi speeltje! Fluisterstil en superkrachtig zijn de twee woorden die mijn aandacht trekken bij deze stijlvolle vibrator. De mooie, knalroze triller springt je tegemoet uit het doosje. I like it!
Uit het doosje genomen, valt op dat hij erg licht is. Da’s natuurlijk wel handig als je hem wat langer in je hand zou moeten houden. Drie knopjes op de vieb, dat kan niet moeilijk zijn! Een aan-uit knop, een knop voor de standjes en een knop voor de snelheid. Ik ga er lekker voor liggen en zoek een lekker standje. Oke, aan… wow! Hij begint al aardig te trillen. Even kijken wat voor standjes er verder nog opzitten en nog belangrijker, wat een power dit speeltje heeft!

Ik druk op het knopje om de snelheid in te stellen en voel dat de vibraties stukje bij beetje harder worden. Hé.. nu gaat ze weer zachter.. Oké, van de hardste stand gaat ie over in zachter dus. Niet te vaak drukken als je vlak op het hoogtepunt bent dus ;-) De volledige kop trilt ontzettend, zo erg dat er niet alleen tegen mijn clitoris aan getrild wordt, maar het hele gebied eromheen ook meetrilt. Ik weet niet zo goed of ik dat heel erg plezierig vind, want nadat ik de vibrator een poosje op dezelfde plek heb gehouden begint het trillen te kriebelen. Zo erg dat ik hem er het liefst weer af wil halen.

Ander standje! Als ik op het middelste knopje druk begint de iWand te pulseren in diverse patroontjes. Ook deze patroontjes kunnen weer harder en zachter. Er zijn zoveel opties dat ik een beetje kwijt raak waar ik nou naar op zoek was.. oja, orgasme ;-)! terug naar standje constante tril. De iWand  is erg krachtig waardoor een orgasme niet lang op zich laat wachten. Ondanks dat de trillingen lekker genoeg zijn voor een aangenaam orgasme, stoort het kriebelen me. Het kriebelen blijft ook na het orgasme nog een paar minuten doorwerken, wat door sommige dames misschien als aangenaam wordt ervaren. Een super voordeel van de iWand is dat hij oplaadbaar is én mee kan onder de douche, dat dan weer wel!

1/1
X

Jessica:
iWand mini

De superfoute kleur fel roze, maakt iWand Mini zó fout dat het gewoon opwindend is om er mee aan de slag te gaan. Ze is 20 cm in lengte en je hoort haar tijdens gebruik bijna niet. Alleen wanneer je haar hard aandrukt, maakt ze iets meer geluid. De trilling van de iWand Mini is super krachtig, wat er voor zorgt dat je tijdens solo of met een man wel meerdere keren jouw hoogtepunt(en) kunt behalen. Het leuke van de iWand is dat je bedpartner er ook van kan genieten en het leuk is tijdens het voorspel. Gebruik het bij de man over zijn perineum of de tijdens de seks: genot voor beiden wanneer je het missionaris standje doet en de iWand er tussen stopt. Wat ik jammer vond is wanneer je de iWand inbrengt, de trillende bolling niet je G-spot raakt. Ik heb dit in allerlei mogelijke standjes geprobeerd maar het lukt me niet wanneer de iWand in je zit om de G-spot te stimuleren. Dus heb ik de iWand achterstevoren gebruikt. Dan is het zeker een lekker trillende knots! Wanneer je opgaat in de trilling en je wilt wat anders, zal je de iWand beter moeten leren kennen. Ik zat nu namelijk steeds op de uit-knop, wat er voor zorgde dat ik moest stoppen om hem weer aan te zetten, dit had een uitstellende werking wat iets minder was als je tegen je hoogte punt aanzit.

1/1
X

:
iWand mini

1/1
X

Wij zijn op zoek naar nieuwe panelleden die erotische producten willen testen en daar duidelijke en eerlijke recensies over kunnen schrijven voor WINK magazine!

Schrijf dan een proef-recensie over een onlangs aangeschaft of fictief erotisch product. Schrijf jouw recensie in verhaalvorm in minimaal 300 tot maximaal 500 woorden.

Uit de beste inzendingen worden de leden voor ons testpanel gekozen. Leden uit ons panel zullen regelmatig producten ontvangen en na beoordeling uiteraard eigenaar worden van het product!

Stuur je recensie en motivatie naar redactie@winkmagazine.nl
o.v.v. testpanel sollicitatie.

X

Party aanvragen!

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Straat *
Huisnummer * Toev.
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon nr.*
E-mailadres *
Voorkeursdag
Voorkeursdatum
Let op: een voorkeursdatum kan niet altijd worden ingewilligd. Dit ligt helemaal aan de drukte en de prive agenda van de consulentes in jullie regio. Een datum staat pas definitief vast als de consulente deze samen met jullie heeft vastgelegd!
Gemiddelde leeftijd gasten
Opmerkingen