Hornyscoop

X
Ram
21 maart - 19 april

Kans op seks: ja
Kans op een orgasme: smullen op zondag

Maar vergeet de rest van de week niet, mooie ram! Zondag wordt smullen omdat je op die dag meer tijd maakt voor elkaar, (of jezelf). Maar de hele zomer en nazomer ben jij sexy en aantrekkelijk! Wat is jouw geheim? Een regelmatig orgasme met your selfie? Voor jou liever geen seks zonder zoenen of voorspel, Glide of warme massageolie. Jouw partner of vaste scharrel weet dat en mag tijd voor je maken of het feest gaat niet door. Het idee dat je echt niet persé iemand nodig hebt voor een hoogtepunt, dat hebben jij en al jouw vriendinnen allang ontdekt. Een tikkeltje lui ben je deze zomer ram, maar dat is helemaal niet erg. Laat je insmeren op het strand en neem gewoon vaker een dagje vrij, je hebt het verdiend!

X
Stier
20 april - 20 mei

Kans op seks: wat jou betreft altijd
Kans op een orgasme: natuurlijk wel

Jij hebt niet veel nodig om gelukkig te zijn, lieve, gekke stier. Jij kunt al intens genieten van de zon die schijnt op je mooie hoofd. Of van zoenen in de (warme) regen. Je hebt sinds enige tijd ontdekt dat je goed in de markt ligt in het vrijgezellenveld en laat je graag veroveren. Kijk jou gaan, de sterren glimlachen naar je. Let goed op dat je voldoende slaap en vitaminen krijgt de komende maanden. Je snoept teveel, maar beweegt en danst ook de hele zomer. Een wijntje minder drinken is verstandig voor de lijn, maar als je er gelukkig van wordt, take it. Calorieën verbranden, dat kun jij op vele manieren. Kies de lekkerste!

X
Tweelingen
21 mei - 20 juni

Kans op seks: Jazeker!
Kans op een orgasme: thuisbezorgd

Tweelingen, wat heb jij hard gewerkt de afgelopen periode! De sterren zijn trots op je. Tijd voor een beloning! Een cadeau, verrassing of nieuwe baan, wacht nog even af, it’s coming your way. Menig (seksueel) hoogtepunt zul jij beleven deze zomermaanden. Ben jij single, tweelingen? Dan komt er een vrijpartij uit duizenden op je pad. Het begint met een zoensessie die je nog nooit eerder hebt beleefd. Je bent vindingrijk, neemt initiatieven en gaat er helemaal voor. Hij of zij draagt je op handen en zal je steunen in een nieuw project. Jouw speelgoed voor volwassenen niet verstoppen hoor, vindt hij/zij juist leuk. Heerlijk toch? Je bent het liefst in eigen huis en tuin en daarom worden zoenen en orgasme veelvuldig thuisbezorgd.

X
Kreeft
21 juni - 22 juli

Kans op seks: alle even dagen van de week
Kans op een orgasme: Natuurlijk!

Neem bovenstaande voorspelling niet te nauw hoor kreeft. Jij regelt je orgasme zelf wel en jouw partner geeft je alle tijd. Jullie zijn totaal verliefd zolang je samen bent ook al heb je veel te weinig tijd voor elkaar. Gehad. Hoort u mij? Zo’n gsm kan uit. Dito voor tv en tablet. Jij krijgt 1000 keer de liefde, complimenten en lekkere seks van vroeger, zodra jij initiatief toont. Niet naar de ander wijzen maar zelf doen. Kom van die bank en kijk naar je lief zoals je wilt dat hij/zij naar jou kijkt. JA! Het is er nog! Single kreeften gaan een heerlijke liefdevolle zomer tegemoet. Indien een dagje écht geen (zin in) seks met zijn tweeën? Daar slaap jij geen nachtje minder om! Jouw beste vriendin ligt immers in je nachtkastje. Koop een nieuwe voor je verjaardag, omdat je het waard bent :) www.nachtkastje.nl

X
Leeuw
23 juli - 22 augustus

Kans op seks: best wel
Kans op een orgasme: zeker!

Vanaf nu tot de volgende horoscoop ga jij lachen en lachen en in je broek plassen van het lachen! Je weet wel, zoals de Glide, eenmaal in beweging, blijft ze glijden! Je hebt alles onder controle en de zomer is van jou. Je vrienden en vriendinnen zullen zoals altijd goed voor je zorgen en single leeuw, je hoeft je zeker niet te vervelen. De trouwe en gebonden leeuw vindt het leven, haar relatie en zichzelf leuk genoeg om regelmatig seks te hebben met haar partner. Buiten spelen is favoriet en het kan weer, de temperaturen stijgen immers, net als het libido van je partner. Sexy ben je in een hemdje met boxershort van hem of een veel te grote trui van haar. Jij weet hoe je jouw partner kan verleiden en probeert dit nieuwe seizoen misschien zelf een keer met make-up én lingerie de show te stelen…struikel niet, wanneer je op die hoge hakken loopt mooiert…ach who cares, jullie kunnen overal om lachen…

X
Maagd
23 augustus - 22 september

Kans op seks: matig op maandag, zwoel op zondag
Kans op een orgasme: dito!

Vrienden en kennissen kijken tegen je op. Dat weet je wel, maar zeg je niet en dat is mooi. Waardig, dat ben je en prachtig zoals je weet. Je hebt een heerlijke babbel en voor maagden die het nog niet weten leggen de sterren het nog één keer uit: spiegel-lach-handzoen-tik op je billen en love yourself! Het is zo simpel! Je krijgt een nieuwe baan, studie of lover, indien gewenst. Één en ander is te vinden in het buitenland óf op een feest waar het warmer wordt dan 30 graden! Vriendinnen gaan graag met jou op stap en vertrouwen hun geheimen toe aan jou. Een intieme vraag, een spannende aankoop van een eerste toy. You’ve been there done that en helpt hen graag. Geniet van je taak een ander te helpen, maar vergeet niet jezelf te (laten) verwennen, men kust en lust je zo graag :)

X
Weegschaal
23 september - 22 oktober

Kans op seks: ja
Kans op een orgasme: uiteraard my lady!

Lekker hè, de kids naar bed, of de deur dicht op kantoor. Je bent graag thuis en neemt de tijd voor jou én je lief of scharrel. De single weegschaal heeft, of ontmoet, een jaloersmakende oproepkracht die haar nooit, maar dan ook nooit zal achterlaten zonder orgasme. Je vriendinnen hangen aan je lippen wanneer je over hem/haar vertelt. Zelf ben je ook verrast door hetgeen hij/zij in jou heeft los gemaakt. Smelten in deze armen, je bent kansloos verkocht en verloren. Geniet ervan lieve weegschaal, zonder reserves. Wat een genot, je wist niet dat seks zó leuk kon zijn! Voor de niet single weegschaal zien we zakdoekjes, heel veel zakdoekjes. De tijd zal moeten uitwijzen of ze staan voor hooikoorts of het afvegen van lust of chocoladelippen. De sterren doen er nog een beetje vaag over, sorry.

X
Schorpioen
23 oktober - 21 november

Kans op seks: weinig
Kans op een orgasme: binnen handbereik

Partner check, vriendinnen check, vakantie check, energie…waar is je energie schorpioen? Lekker wijf zit stil, werkt en slaapt en doet weinig tot geen moeite de liefde te bedrijven. Vriendschap dan? Lekker eten? Dansje op de bar? KOEKOEK wakker worden woman! De planeten geven je regelmatig een duw. Maar je had deze horoscoop nodig om het licht te zien. Wat ga jij doen vanaf nu tot 2016? Fijn, je bent er weer! Jij gaat met je mooie blote voeten in het zand en de armen in de lucht dansen. Festival hier, lekker drankje daar. Laat je liefkozen door je partner. Hij/zij heeft je gemist. Seks wordt meer en beter, dat doe jij, want jij kan zoenen, dat komt omdat je een schorpioen bent. De single schorpioen blijft nog even single, maar happy as can be. Fijne zomer, kanjer!

X
Boogschutter
22 november - 21 december

Kans op seks: Wat jou betreft…
Kans op een orgasme: groot!

Oh yes girl! Laat maar komen die zomer! Je hebt geoefend en nu is het tijd voor het echte werk. Echte liefde. Echte wijn. Echte zoenen. Echt gelukkig zijn. De sterren hebben even overlegd en weten het zeker. Het komt er aan! Pluto stribbelde nog even tegen, maar ga ervoor, mooie boogschutter! Wil je voor de zomer nog wel even iets beter voor jezelf gaan zorgen en de deur uit gaan, wel nu? Let maar eens op hoe de mensen naar je kijken en knipogen, wuif het niet weg, slurp het volledig op. Geef je lichaam aandacht en lekker veel water. Spring gewoon eens wél in het diepe en laat je verwennen. Met etentjes en een massage en een date of partner die de dans zal leiden. Laat je zorgen los en houdt deze liefde vast. Smul als van een choco-ijsje. De seks wordt magisch, je orgasme hemels. Deel het met je vriendinnen, vinden ze leuk.

X
Steenbok
22 december - 19 januari

Kans op seks: door de week
Kans op een orgasme: duidelijk aanwezig!

Sexy steenbok, wat ga jij doen deze zomer? Als we de sterren mogen geloven dan ga je veel moois en lekkers beleven tot de herfst! Je mag best meer risico nemen zegt Pluto, dus als je baan je niet meer bevalt en jij ondanks een diploma meer of minder gelooft in die nieuwe kans. Go get it girl! Je sollicitatie, of bezoek aan nieuwe schoonouders wordt een gouden kans op een nog fijnere loopbaan. Je carrière is belangrijk voor je. En een wekenlange vakantie kan jou gestolen worden. Je beloning door de week, bestaande uit zoen- en vrijpartijen, bieden voldoende ontspanning. Veranderingen, daar draait het om de komende periode. Wil jij je nieuwe of huidige partner wel op de hoogte brengen a.u.b. van je nieuwe ideeën en gevoelens? Hij/zij vindt het erg aantrekkelijk te zien hoe jij jezelf ontwikkelt namelijk. Wanneer jij een gokje waagt en jezelf (nog) meer durft bloot te geven, dan kan het samen aftellen tot een ‘tegelijkertijd-orgasme’ eindelijk van je bucketlist!

X
Waterman
20 januari - 18 februari

Kans op seks: zeer regelmatig
Kans op een orgasme: groot

Jij bent totaal uitgerust nog voordat de zon gaat schijnen. Je haren glanzen, je glimlach is aantrekkelijk voor mannen én vrouwen, je trekt liefde aan en heel veel lekkers. Mars belooft je een waanzinnig fijne zomer! Je liefste is vaak in jouw omgeving. Lekker hè? Je hebt allang bewezen onafhankelijk en zelfstandig te zijn. Geniet van elkaar of van die nieuwe vlam die je wel ZEKER zult ontmoeten dit seizoen. Hij of zij is een blijvertje en wanneer je direct de juiste aanwijzingen geeft kunt je seks hebben zoals je niet eerder kende. Een minderwaardigheidscomplex, jij? Bekijk jezelf goed in de spiegel en wat je mooi vindt nog een keer :)

X
Vissen
19 februari - 20 maart

Kans op seks: Oh zeker wel
Kans op een orgasme: yep

Gevonden! Een heerlijke partner. Hell yeah! Jouw partner weet wat hij/zij wilt en dat ben JIJ! Heb jij even mazzel dat jullie beiden van dezelfde muziek, zoenen en seksposities houden! Daar waar je eerder met minder genoegen hebt genomen, mag niemand jou nog hebben behalve dit exemplaar van een lover. Indien je single bent, dan geldt bovenstaand voor heerlijk one night stand(s), daar waar jij dacht ‘daar doe ik niet aan’ word je verrast door jezelf. Je kunt het niet tegenhouden in de warme zomerbries die bewuste avond(en). Let op, vertrouw op de sterren…en die blauwe ogen op dat ene feest of festival…ENJOY!