De eerste keer

Seksbioscoop

En toen vroeg hij het.. ‘Wil je..’ hooo wacht even, jij zit niet op je kniën, wat ga je me vragen?! ‘eens met me mee naar een seks bios?’ vervolgde hij zijn zin. Eh goed, dit was helemaal niet wat ik verwacht had. Dat ie me ten huwelijk zou vragen nou ook weer niet maar dát nog eerder dan dít! Zucht, zucht en nog eens zucht. Een seksbios? Wat doen ze daar dan?

 

LEES VERDER >

X

Seksbioscoop

En toen vroeg hij het.. ‘Wil je..’ hooo wacht even, jij zit niet op je kniën, wat ga je me vragen?! ‘eens met me mee naar een seks bios?’ vervolgde hij zijn zin. Eh goed, dit was helemaal niet wat ik verwacht had. Dat ie me ten huwelijk zou vragen nou ook weer niet maar dát nog eerder dan dít! Zucht, zucht en nog eens zucht. Een seksbios? Wat doen ze daar dan? Is dat zo’n plek met allemaal vieze geile mannetjes die daar proberen te krijgen wat ze thuis niet hebben? Ik stelde me een vieze ruimte voor met vlekken in de banken en.. misschien nog wel het aller ergste.. zo’n vieze penetrante geur. Alleen al bij de gedachte hieraan kneep alles samen en schoot het kippenvel omhoog. Maar, ondertussen weten velen van ons hoe het werkt het ‘50 shades’.. je denkt.. ‘mij niet gezien!’ maar dat nieuwsgierige gevoel blijft en ook ik ben gewoon een vrouw waarbij nieuwsgierigheid een hele normale karakter eigenschap is. Ik vroeg hem hoe het precies ging in een seks bios en hoe hij opeens bij het idee kwam. Hij vertelde mij dat hij er vroeger met een ex geweest was… wat? jij? iehwl.. ik dacht dat ik je kende… dit is toch een nieuw deel van jou. Nadat ik deze gedachte even een plekje gegeven had vroeg ik hem verder te vertellen. Hij vertelde dat het een ruimte is met leren banken die goed schoon gehouden worden door de mensen die er werken, dat er porno gedraaid wordt en dat je er heel goed je grenzen aan kunt geven. ‘Maar heeft dan iedereen seks met elkaar?!’ was mijn vervolg vraag. Hij vertelde dat niet iedereen er seks met elkaar heeft maar dit wel een mogelijkheid is. Ook vertelde hij dat je gewoon met zijn tweeën seks kunt hebben en dat anderen kunnen kijken.. Hmm.. meer nieuwsgierigheid! Dat leek me toch stiekem wel een geil idee! Op internet het een en ander opgezocht en ik besloot dat ik toch maar moest toegeven aan mijn nieuwsgierigheid. We hadden heel duidelijk afgesproken dat we weggingen als 1 van ons dat wilden en dat we alleen samen seks gingen hebben, als dat al gebeurde. De avond dat we erheen gingen was ik ontzettend zenuwachtig. Wat doe ik aan?

Spijkerbroek? Rokje? Sting? Hipster? Niks? Het werd een rokje met een panty eronder.. zonder string of iets van die orde. Het autoritje erheen leek erg lang te duren, ik was zenuwachtig maar ook geil te gelijk. Wat ging er gebeuren? Ik ging nu echt iets doen wat niet kon, eigenlijk. Maar oh wat fijn dat ik iets ga doen wat ik stiekem héél erg spannend vind. De bios is te bereiken via een seksshop. Gelukkig wist hij de weg en was hij heel ontspannen. We gingen de zaal binnen….. Er zaten verschillende mannen op verschillende leren banken. De ruimte was erg schoon. Prullenbakjes en keuken rollen. Ai, minder sexy.

We liepen naar binnen en gingen zitten op een witte, leren drie zits bank. Zo'n klassiek model. Vreselijk, ik zou hem voor thuis nooit uitgezocht hebben maar ja.. ik ben nu ook alles behalve thuis.

Terwijl ik me nog aan het bedenken was of dit allemaal echt wel een goed idee was keken de aanwezige mannen die met hun hand in de broek op de andere banken zaten naar ons.

'Wat verwachten ze nou van ons? Dat we elkaar wild bespringen?!' was de gedachte die door mijn hoofd ging. Gelukkig was mijn lover bij me, hij zorgde ervoor dat ik rustig was en toch kon genieten van alle aandacht. Een beetje stiekem, want alleen híj wist dit.. was het altijd een fantasie van me geweest om me te laten bekijken door anderen. Wat doet mijn gedrag met dat van een ander? Hij fluisterde in mijn oor: 'als je weg wil, gaan we weg'. Ik fluisterde terug: 'Wij gaan echt niet weg!' hij grinnikte een beetje waardoor ik een nietcharmante giechel liet ontsnappen. Hij begon me te zoenen en ik liet me meeslepen in de sfeer. We zoenden en zoenden.. voelden elkaar zoals we dat thuis ook deden en al gauw was ik helemaal op mijn geile gemak.

De mannen kwamen wat dichterbij om te kijken. Thuis hadden we duidelijk afgesproken dat er niemand aan ons mocht zitten en dat hij dit in de gaten zou houden. Dat was maar goed ook want ik vond het heel spannend om rond te kijken naar de aanwezige mannen. Er kwam een allochtone man met witte sportsokken wel erg dichtbij, ik zag dat m'n lover een 'tot hier en niet verder' gebaar maakte en de witte sokken man deed weer een stap naar achteren. Fijn, dat het respect voor elkaar hier zo groot is. En dat hij met zijn witte sokken niet meer in mijn zicht stond!

We hadden heerlijke uitgebreide seks waar we beiden van genoten, we genoten van elkaar maar ook zeker van de aandacht die we van de anderen kregen. Af en toe kwam er nog iemand binnen, ik zag dan in mijn ooghoek de deur open gaan maar zij kwamen dan zo rustig binnen dat we er geen last van hadden. Niemand was opdringerig. Het was niet erg dat er mensen om ons heen stonden, wij deden dit samen. Heerlijk was het, een geweldige ervaring.

We hoorden soms even een kort gekreun, waarna het geluid van de keuken rol te horen was. Iemand was klaar gekomen door naar ons te kijken… toch bijzonder.

1/1
X

Inschrijfformulier

Nieuwsgierig geworden? WINK Magazine mag 1 gesigneerd exemplaar weggeven van het boek Verstrikt van Eveline Karman! Vul onderstaand jouw gegevens in om kans te maken!

Naam
E-mail
Meld mij aan voor de nieuwsbrief en het online magazine